ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

της Θάλειας Κ. Γεωργουβέλα

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=f7c14d71df&view=att&th=13045a4d6db48a97&attid=0.1&disp=inline&zw

 Βιβλία για παιδιά εχουν γαφτει πολλά. Παραμυθάκια εικονογραφημένα που

κεντρίζουντηφαντασία των παιδιών, ιστορίες ομολογουμένως πολύ ελκυστικές και

διασκεδαστικές.

Ο Θεός έβαλε και στη δική μου καρδιά την επιθυμία να γραψω βιβλία που δεν θα ειναι μονο διασκεδαστικά, αλλα παράλληλα θα διδάσκουν στα παιδιά μας ηθικές αξίες και πνευματικές αλήθειες, για να εμπεδώσουν μεσα τους ενα σωστό τρόπο σκεψης που θα επηρεάσει τη μετέπειτα ζωή και συμπεριφορά τους.
Οι ιστοριούλες μου άπευθύνονται κυρίως στα παιδάκια του δημοτικού σχολείου, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι αλλες ηλικίες. Ειναι σύντομες, πλαισιώνονται απο εικόνες και παντοτε καταλήγουν σε κάποιο συγκεκριμένο διδαγμα, προσαρμοσμένο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην καθημερινή τους ζωή, στο σπίτι, στο σχολείο και γενικά στο περιβάλλον τους.
Τα βιβλια τα χρησιμοποιούν και πολλοί γονείς, παππούδες, δάσκαλοι κατηχητικών σχολείων και κατασκηνώσεων. Ακόμα, ειναι κατάλληλα ως δώρα. Πολλοί μας λενε, οτι παιρνοντας αφορμή απο το δίδαγμα, που παντοτε συνοδεύτεται και απο ένα κατάλληλο χωρίο της Βίβλου, έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα παιδιά τους τα διάφορα προβλήματα που τ΄απασχολούν και το σωστό τρόπο αντιμετώπισής τους.
Τα παιδιά ειναι οι καλύτεροι αποδέκτες αληθειών. Υπαρχει μεγάλη ανάγκη για διάπλαση ακέραιων χαρακτήρων, αρχίζοντας απο την παιδική ηλικία, για να έχουμε ακέραιους ενήλικες, σε μια κοινωνία που κυριαρχεί η διαφθορά και το ψέμα.
Τα βιβλία μου ειναι 6. Μερικά απο αυτά εχουν 50 ιστορίες και άλλα 55. 
Οι Τίτλοι ειναι:

 
1) Αγκάθια και τριαντάφυλλα
2) Ιστορίες του παππού
3) Κλουβί και καλαθάκι
4) Όπως ο Χριστός
5) Μητέρα σ’αγαπώ
6) Το χρυσό κλειδί

 
Το κάθε βιβλίο στοιχίζει 8 ευρώ. Οσοι όμως παραγγείλουν πανω απο 3 βιβλία θα

χρεώνονταιμε 6 ευρώ το βιβλίο. Τα ταχυδρομικά τέλη επιβαρύνουν τον

αγοραστή. Παραγγελίες στο τηλέφωνο 2310/233-581  Θεσσαλονίκη
 
  ΘΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΒΕΛΑ 

Comments are closed.