ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να προβάλουμε τις θέσεις και τις αρχές του ΒΙΒΛΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, έναντι στην αθεΐα, τον υλισμό, την αίρεση, την τυπολατρία, τον ορθολογισμό και σε κάθε διδασκαλία που έρχεται σε αντίθεση με την Αγία Γραφή – Παλαιά και Καινή Διαθήκη- που είναι ο μόνος Θεόπνευστος Λόγος του Θεού. Δεχόμαστε κάθε Παράδοση που δεν έρχεται σε αντίθεση με την Αγία Γραφή.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι να υπερυψώσουμε το δοξασμένο Πρόσωπο του Σωτήρα και Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που είναι  Θεάνθρωπος, χωρίς τον Οποίον δεν μπορεί ο άνθρωπος να σωθεί.

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ (ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ), που αποτελεί την ουσία και τη βάση της Χριστιανικής Πίστης.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ:

ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)

ΣΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΚΑΙ  ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ.

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, κ.ά.

Αιρετικούς θεωρούμε όλους εκείνους που απορρίπτουν τα παραπάνω θεμελιώδη  δόγματα του Χριστιανισμού.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι όλοι οι άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, μορφωμένοι και αγράμματοι, από κάθε φυλή και γλώσσα, άσχετα σε ποια Χριστιανική Ομολογία ανήκουν, χρειάζονται τη σωτηρία του Χριστού. Ο Θεός δε δέχεται εκείνους που είναι Χριστιανοί της ταυτότητας και των λόγων, ενώ η ζωή, η συμπεριφορά, η πολιτεία τους είναι αντίθετα με τη χριστιανική πίστη. Ο Λόγος του Θεού διακηρύττει ότι «ο Θεός μας έδωσε Ζωή  αιώνια και η πηγή της Ζωής  αυτής είναι ο Γιος Του. ΄Οποιος έχει τον Γιο, έχει τη Ζωή. ΄Οποιος δεν έχει τον Γιο του Θεού, τη ζωή δεν την έχει» (Α’ Ιωάννου 5.11,12).

Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η καταγωγή σου,  ποια είναι η εκκλησία στην οποία ανήκεις, πόσες φιλανθρωπίες έκανες, αν δεν δεχτείς τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα σου, είσαι πνευματικά νεκρός. Αν όμως με μετάνοια και πίστη δεχτείς τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα και Κύριό σου, τότε γίνεσαι παιδί του Θεού και έχεις αιώνια ζωή.

«ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ»

Comments are closed.