ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Για 30 χρόνια είχαμε τη χαρά να εκδίδουμε τη διμηνιαία εφημερίδα ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, με θρησκευτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά κείμενα,  στην αρχή σε 40.000 και στη συνέχεια σε 20.000 αντίτυπα. Η εφημερίδα στελνόταν δωρεάν ταχυδρομικώς ή διανεμόταν από πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των συμπατριωτών μας.  Η εφημερίδα μας, στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της,  είναι  μέλος της ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τον Δεκέμβριο του 2008 εκδώσαμε το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας και διακόψαμε την έκδοση της.

Στα 30 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας, προσπαθήσαμε με πιστότητα και απλότητα να μεταδώσουμε το καθαρό μήνυμα του  Ευαγγελίου και να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο Έλληνα. Αποφύγαμε τους δογματισμούς και φανατισμούς. Μοναδικός σκοπός μας ήταν και είναι να κηρύξουμε τον Ιησού Χριστό, τη σωτηρία Του και την Τριαδικότητα του Θεού, όπως παρουσιάζονται μέσα στη Αγία Γραφή, στον Θεόπνευστο Λόγο του Θεού και στο Σύμβολο της Πίστεως, το ΠΙΣΤΕΥΩ.

Είναι χαρά μας να χρησιμοποιούμε τώρα αυτό το σύγχρονο μέσο για να έχουμε επαφή με παλιούς φίλους μας και να αποκτήσουμε νέους. Στην ιστοσελίδα μας θα καταχωρούμε κείμενα μας, παλιά που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα και πάντα διατηρούν την επικαιρότητα τους αλλά και νέα που σχολιάζουν την επικαιρότητα πάντα υπό το φως της Βίβλου.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Γιώργο Οικονομίδη www.sporeas.gr που εμπνεύστηκε την ιδέα της δημιουργίας ιστοσελίδας για τους ηλεκτρονικούς “ΝΙΚΗΤΕΣ”, μετά τη διακοπή της εφημερίδας στην έντυπη μορφή της. Ευχαριστούμε και τον δημιουργό της ιστοσελίδας των ΝΙΚΗΤΩΝ www.nikites.eu καθώς της νέας μορφής της (www.nikites.eu/new) Πάρη Μάνια από την Χαλκίδα (awe777@gmail.com). Θα είναι χαρά μας να ακούμε τις απόψεις σας και να απαντούμε σε ερωτήματά σας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

http://www.nikites.eu/epikairotita

Γεώργιος Κανταρτζής
Π. ΜΕΛΑ 20Β τ.κ 601 00 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

e-mail: g.kantartzis@gmail.com

Comments are closed.