Αποτρόπαια Γενοκτονία

 Γράφει η Βάσια Λιβιτσάνου- Υδραίου, Νομικός

     Μπορείτε να διαβάσετε και άλλα επίκαιρα σχόλια της αρθρογράφου μας κάνοντας κλικ στο link:                http://nikites.eu/synergates/44-vasialivitsanouydraiou                         

     Βιώνουμε σήμερα στην πατρίδα μας μια  άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση με δυσβάσταχτες συνέπειες για όλους τους ‘Έλληνες. Κι’ όμως για την πατρίδα μας μια  άλλη μεγάλη κρίση προηγήθηκε της οικονομικής. Ήταν η δημογραφική!

      Η ελληνική πληθυσμιακή κρίση εκδηλώθηκε έντονα κατά την δεκαετία 1960-1970 με την εξωτερική μετανάστευση 850.000 περίπου Ελλήνων παραγωγικής ηλικίας 20-40 ετών. Από τότε δυστυχώς συνεχίστηκε και συνεχίζεται ο δημογραφικός κατήφορος γιατί δεν πάρθηκαν ποτέ τα μέτρα δημογραφικής ενίσχυσης που χρειάζονταν ,

Το αντίθετο μάλιστα θα λέγαμε…(σκόπιμα ;).

     Έτσι, αντί, κατά τον διεθνή δημογραφικό νόμο να αντιστοιχούν για κάθε Ελληνίδα (16-40 ετών) τουλάχιστον δυο παιδιά ο δείκτης έπεσε κάτω της μονάδας. Από τις 100.000 περίπου γεννήσεις  το 2011, 70.000 είναι Ελληνίδων και οι 30.000 αλλοδαπών γυναικών. Το 1961 οι γεννήσεις των ελληνίδων ήταν 150.716 οπότε στην πεντηκονταετία  έχουμε μείωση γεννήσεων κατά 56% . Εξάλλου τελευταία οι θάνατοι υπερβαίνουν πλέον τις γεννήσεις ώστε ο εγκυρότερος δημογράφος  μας Μανώλης Δρεττάκης να γράψει: «Περισσότερα τα φέρετρα από τις κούνιες».

      Τεράστιος στην Ελλάδα είναι και ο ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων, που υπολογίζεται στις 300-400.000  (αφού οι περισσότερες δεν δηλώνονται). Σύμφωνα με τον Καθηγητή Μαιευτικής Άρη Αντζακλή στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» ποσοστό 57% γίνονται από έγγαμες γυναίκες, το 38,5% από άγαμες και το 4,5% από διαζευγμένες και χήρες. Οι εκτρώσεις των εφήβων κοριτσιών κάτω των 18 ετών υπολογίζονται σε 50-60.000 το χρόνο τουλάχιστον (γιατί δεν δηλώνονται επίσης).

     Στο πλαίσιο των εκτρώσεων ανήκουν και οι ονομαζόμενες αποβολές της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αφού εμφυτεύονται 3-5 έμβρυα εμψυχωμένα, από τα οποία  «κρατούνται» 1-2  και δυστυχώς εκτρώνονται τα 3-4, ενώ συνηθέστατα λόγω αποτυχημένης εμφύτευσης αποβάλλονται ΟΛΑ  και μάλιστα σε ποσοστό 70-90%. Ειδικοί γιατροί μάλιστα αναφέρουν ότι οι «στείρες» γυναίκες που καταφεύγουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν ως αιτία της «στειρώσεως»  τους προηγούμενη έκτρωση ή και εκτρώσεις σε ποσοστό 90%! Γιατί μετά από έκτρωση συμβαίνει στείρωση σε ποσοστό 35-40%.

     Οι εκτρώσεις λοιπόν είναι τριπλάσιες από τις γεννήσεις. Κι αν θα θέλαμε να δώσουμε στον προβληματισμό μας ένα ακόμα πιο τρομακτικό τόνο θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε  ο παγκόσμιος αριθμός εκτρώσεων φτάνει τα 500.000.000 (πεντακόσια εκατομμύρια) , ενώ στην Ρωσία γίνονται 4.000 εκτρώσεις καθημερινά πράγμα που σημαίνει 1.460.000 το χρόνο.

     Μακάρι ο Πανάγαθος Θεός να φωτίσει με το Πνεύμα Του το Άγιο όλους όσους ενέχονται στο έγκλημα αυτό (γονείς, γιατρούς, κοινωνικό περίγυρο, κοινωνία γενικότερα) , και να πουν  ΠΟΤΕ ΠΙΑ!

     Η  έκτρωση είναι φρικιαστικός  ΦΟΝΟΣ  εμψυχωμένων ανθρώπων- εμβρύων κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Τριαδικού μας Θεού «εξ άκρας συλλήψεως» τα οποία απαιτούν το δικαίωμα τους να ζήσουν , να αντικρύσουν και να χαρούν  το φως και τη δημιουργία του Θεού!.

Comments are closed.