ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

του Γεωργίου Σ. Κανταρτζή

Τα αδηφάγα ΜΜΕ ψάρεψαν πάλι τη… συγκλονιστική είδηση για να προσελκύσουν πελατεία. Ο Τιμ Κουκ, ο επικεφαλής της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας Apple, έκανε την βαρυσήμαντη πρωτοσέλιδη είδηση, δηλώνοντας ανοιχτά, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τονίζει ότι αν και δεν αρνήθηκε ποτέ τη σεξουαλική του ταυτότητα, δεν την είχε παραδεχθεί δημόσια, παρόλο που πολλοί συνάδελφοί του το γνώριζαν. Δήλωσε: «Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας προσπαθούσα να διατηρήσω ένα στοιχειώδες επίπεδο ιδιωτικότητας. Υπήρξα ανέκαθεν ταπεινός και δεν έχω σαν στόχο να προσελκύσω την προσοχή γύρω από μένα…». Και καταλήγει, θριαμβολογώντας: «Είμαι υπερήφανος για το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός»!!! Ο κ. Κουκ, παρότι είναι «ταπεινός» και «δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό του», στην πραγματικότητα, με τη δήλωσή του αυτή, έγινε πιο γνωστός ακόμη και από την εταιρία του! Βέβαια, δεν είναι ο πρώτος «διάσημος» που δηλώνει με καμάρι την ταυτότητα του ότι είναι ομοφυλόφιλος. ΄Εχει γίνει της μόδας.  Μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη συνέντευξή του στο περιοδικό Adore, που ποζάρει  μάλιστα ημίγυμνος, μιλάει για το Gay Pride και τις προοπτικές του να γίνει η Θεσσαλονίκη μια «ανοιχτή πόλη». «Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη… Ας έρθουν 50.000 –γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη.
Τώρα δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη… Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία».Τι άλλο να πούμε, όταν έτσι μιλούν, χωρίς ίχνος ντροπής, οι άρχοντες μας; Και δεν είναι ο μόνος!

Ο κ. Κουκ αν ήταν «ταπεινός» άνθρωπος, τι χρειάζονταν να δώσει τέτοια δημοσιότητα, ωσάν να ανακάλυψε το φάρμακο για την  έμπολα! Και το άλλο, το πιο κωμικοτραγελαφικό, ότι η διαστροφή του αποτελεί «ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που του έχει δώσει ο Θεός». Άλλο τι θ’ ακούσουμε στο ΄Ονομα του άγιου Θεού! Ο Θεός, είναι αλήθεια, στο ΄Ελεος και τη Χάρη Του μας δίνει δώρα πολύτιμα, όπως είναι η ζωή, η υγεία …Και πάνω απ’ όλα η «ανεκδιήγητη δωρεά» Του, τον Σωτήρα Χριστό.

Ο Πάνσοφος και Παντοδύναμος Θεός, που έπλασε άνδρα και γυναικά για να χαίρεται ο ένας τον άλλον και για να πολλαπλασιάζεται το ανθρώπινο γένος, δεν ανέχεται- μάλλον βδελύττεται (Λευιτικόν 18/22)- την αμαρτία της ομοφυλοφιλίας (Α΄Κορ. 6/9,10), Ρωμ. 1/22). Ο άνθρωπος μετά την πτώση του έχει διαστρέψει τα πάντα… και τώρα κάποιοι «επώνυμοι» είναι υπερήφανοι που είναι ομοφυλόφιλοι! Μάλιστα θεωρούν τη διαστροφή τους ως το μεγαλύτερο δώρο που τους έδωσε ο Θεός! Πού πάμε; ΄Αλλο τι θα δούμε στην παρδαλή εποχή μας. Ασφαλώς το «δώρο» αυτό δεν του το έδωσε ο Θεός της Βίβλου αλλά κάποιος άλλος θεός.

Comments are closed.