Σε ποιον έχεις παραδοθεί;

Γράφει ο Χάρης Ι. Νταγκουνάκης, Νομικός

Αντιγράφουμε από το «Έθνος» της 17.06.2014: Στα τυφλά αναζητούσε γνωριμίες με κατάλληλα άτομα ώστε να ασχοληθεί… πιο επισταμένα με τον σατανισμό, ο 21χρονος δολοφόνος της άστεγης γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Γλυφάδα, όπως φαίνεται από μήνυμά του στο YouTube δύο μήνες πριν.

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Όποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», γράφει ο 21χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι προχώρησε στο φόνο της άτυχης γυναίκας, ως ανθρωποθυσία στον Σατανά, καθώς με αυτόν τον τρόπο «ερχόταν πιο κοντά του», ως σχόλιο σε ένα τραγούδι των Rotting Christ (σαπίζοντας τον Χριστό), ένα ελληνικό μπλακ μέταλ μουσικό συγκρότημα. Το τραγούδι έχει τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού».

Στη συνέχεια ο δράστης αφήνει το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του οι γνώστες περί σατανισμού. Μάλιστα ο 21χρονος υπογράφει το σχόλιο-«αγγελία» με το πλήρες όνομά του.
Στην κατάθεσή του ο 21χρονος ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. Ο νεαρός είναι μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και ανεπάγγελτος.

Το έγκλημα, που ο δράστης φέρεται να ονόμασε ως μία «λατρευτική» ανθρωποκτονία, διαπράχθηκε ανήμερα του Πάσχα! Ο νεαρός πήρε μια μεγάλη πέτρα και κτύπησε στο κεφάλι πολλές φορές τη γυναίκα, με συνέπεια να τη …θυσιάσει στο σατανά. Το θύμα ήταν άστεγη τα τελευταία 15 χρόνια και επελέγη τυχαία από το δράστη για να τη σκοτώσει. Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση εκτιμούν πάντως ότι είχε εντοπίσει τη γυναίκα από καιρό και αφού την παρακολούθησε και είδε ότι ήταν μόνη, τη σκότωσε την ώρα που κοιμόταν

Θεωρούμε πως όποιο σχόλιο και να κάνουμε, η δύναμη της είδησης είναι αξεπέραστη. Άλλοι αφιερώνουν την ψυχή τους στον Χριστό κι άλλοι την πουλάνε στον διάβολο! Οι πρώτοι φέρνουν κι άλλες ψυχές στον Χριστό, στη ζωή. Οι δεύτεροι παίρνουν κι άλλους μαζί τους στον θάνατο. Κατά τη Βίβλο κάπου πρέπει να ανήκεις προτού να φύγεις απ’ αυτό τον κόσμο. Και πρέπει εσύ να επιλέξεις. Θέλεις να αφιερωθείς στον Χριστό ή να πουληθείς στον διάβολο; Σε ποιον έχεις παραδοθεί;

Ίσως πεις, «μα εγώ δεν είμαι σατανιστής». Σωστά. Οι περισσότεροι δεν θέλουν ούτε ν’ ακούν για τον «εξαποδώ». Όμως, είτε το θέλουμε είτε όχι ο σατανάς, «ο άρχων του κόσμου τούτου», εκμεταλλεύεται την αδυναμία της σάρκας μας και μας σπρώχνει να κάνουμε την αμαρτία. Απ’ αυτή τη σκλαβιά μόνον ο Χριστός μπορεί να μας ελευθερώσει. Μπορεί να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας, να μας προστατέψει καθημερινά από τον διάβολο και να διαφυλάξει την ψυχή μας ασφαλή από την τελική καταστροφή που θα βρει τον διάβολο και τους οπαδούς του.

Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις με πίστη τη σωτηρία του Χριστού, που την έχει εξασφαλίσει για τον καθένα στον σταυρό. Παράδωσε, αναγνώστη μου, την καρδιά σου και τη ζωή σου, όλο σου το είναι, στον Χριστό. Αυτός είναι ο μόνος «Καλός Ποιμένας» που μπορεί να σε οδηγήσει στην αιώνια ζωή.


Comments are closed.