Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

 

ΑΝΕΡΓΙΑ ο εφιάλτης στις μέρες μας έχει αυτό το όνομα! Καλπάζουσα  η ανεργία στη χώρα μας τόσο στον ιδιωτικό τομέα πλήττει περισσότερο νέους και γυναίκες, αλλά και στον δημόσιο τομέα με το μέτρο της εφεδρείας. Οι απώλειες στις αποδοχές φτάνουν το 50% και περικοπή των συντάξεων ακόμα και των πιο χαμηλών. Τα χαράτσια στα ακίνητα, συγκλονίζουν όλη την ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας καθημερινά οικογενειακά δράματα.

Η φτώχεια, η ανασφάλεια, η απογοήτευση, η ανησυχία για το μέλλον απειλούν την υγεία μας και την πνευματική μας ισορροπία.

Ας αφυπνιστεί επιτέλους το κράτος και όσοι ονομάζονται «Έλληνες», κρατικοί λειτουργοί κι ας ευαισθητοποιηθούν,

Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε και λιποθυμούν την ώρα του διαλείμματος στο σχολείο. Υπάρχουν γονείς που οικειοθελώς αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα και παιδικά χωριά γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να τα θρέψουν.

Οι αριθμητικοί δείκτες απεικονίζουν την τραγική πραγματικότητα, το καθημερινό μαρτύριο ενός λαού που οι πολιτικοί του τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Ανάξιοι ποιμένες που οδηγούν το κοπάδι που τους έχουν εμπιστευτεί σε σίγουρο γκρεμό. Ας κοιτάξουμε ψηλά! Στον ουρανό! Μόνο από εκεί μπορεί πια να έλθει η Σωτηρία μας!

Comments are closed.