Μετά από 10 χρόνια

               Κάθε χρόνο στη χώρα μας από τροχαία ατυχήματα σκοτώνονται και θάβονται στο νεκροταφείο 3.650 άτομα (δηλαδή περίπου όσους κατοίκους έχει η Μύρινα), και γίνονται ανάπηροι άλλοι 18.500 (δηλαδή όσους κατοίκους έχουν μαζί όλη η Λήμνος, η Θάσος και η Σαμοθράκη). Το 82% από αυτούς τους μακαρίτες και σακάτηδες είναι νέοι.

               Κάθε χρόνο εκατοντάδες νέοι τη βρίσκουν και αυτοκτονούν με ναρκωτικά.

Κάθε χρόνο οι Ελληνίδες κάνουν 164.000 εκτρώσεις, δηλαδή πληρώνουν 128.000.000 ευρώ στον αναισθησιολόγο και τον χειρουργό για να σκοτώσει στην κοιλιά τους το έμβρυο που απέκτησαν με τον αγαπημένο και μεγάλο έρωτά τους. Ο λόγος που το κάνουν:  Θέλουν να σπουδάσουν και να κάνουν καριέρα. Επίσης γιατί δεν αντέχουν τα έξοδα ενός παιδιού.

Όσες, τώρα, θέλουν να κάνουν παιδί, δυσκολεύονται πολύ. Το έχουν ρίξει στο κάπνισμα, στο αλκοόλ, και πολλές στα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να συλλάβουν εύκολα και να έχουν 3 χρόνια πιο νωρίς εμμηνόπαυση.

Απ’ την άλλη μεριά, οι οικονομικοί κλπ. μετανάστες στη χώρα μας είναι 2.000.000 και ολοένα και πληθαίνουν. Παντού ακούς να μιλάνε αλβανικά, βουλγαρικά, αραβικά, ρωσικά, τουρκικά, κλπ. Το 1 στα 3 παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα είναι από αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια η καθεμιά 3-5 παιδιά.

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μετά από 10 χρόνια, οι Έλληνες θα αποτελούμε μειοψηφία στη χώρα μας. Κι όταν θα συναντάμε στο δρόμο κάποιον που θα μιλάει ελληνικά, θα πετάμε από τη χαρά μας, γιατί, επιτέλους, βρήκαμε κάποιον συμπατριώτη!

Οι υποψήφιοι στις εκλογές θα βγάζουν λόγους μέσω διερμηνέων. Ο δήμος θα χτίσει τζαμί για τους μουσουλμάνους κοντά στον Άη-Νικόλα, και στο σχολείο η δασκάλα θα διδάσκει την μία ώρα την επανάσταση του Κολοκοτρώνη και την άλλη την επανάσταση του Κεμάλ.

Και μιαν ωραία πρωία θα εμφανιστεί στο σπίτι μας ένας λεβέντης νέγρος, άραβας, μαυροβούνιος, καρπάθιος  ή κούρδος, για να ζητήσει το χέρι της κόρης μας!

 

 

 

 

Comments are closed.