Η Εμπειρία της Μεταμόρφωσης του Φώτη Ρωμαίου

Μήνυμα από τον Φώτη Ρωμαίο σε MP3
 

                                        ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
Ματθ. 17:1-21

Είναι ο πρώτος μήνας αυτός του καλοκαιριού και στη διάρκειά του έχω ζήσει τις πιο έντονες στιγμές στη ζωή μου… Απ’ τη γέννηση μέχρι το γάμο μου. Είναι οι μέρες αυτού του μήνα που μου χάρισαν τις πιο ευλογημένες μέρες αλλά και τις πιο κρίσιμες ώρες έντασης και πόνου.
Μέσα στην πραγματικότητα της ζωής ο Θεός επιλέγει συχνά και μας δίνει την εμπειρία της “μεταμόρφωσης”, όπως ακριβώς τη χάρισε και στους μαθητές του στα χρόνια της επίγειας διακονίας Του.
Μέσα σε στιγμές δυσκολίας και κρίσης ο Θεός μας δίνει “διαλλείματα” αναψυχής αποκαλύπτοντας τον εαυτό Του μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο προσωπικά σε μας. Θα ήθελα να καταλάβουμε ότι ο Θεός το κάνει αυτό ποικιλότροπα όχι για να ενισχύσει απλά το εύρος των εμπειριών μας στην κορυφή κάποιου βουνού, αλλά για να επηρεάσει καταλυτικά τη ζωή μας και να μας κάνει χρήσιμους συνεργάτες Του κάτω στην κοιλάδα που ο πόνος κυριαρχεί, τα προβλήματα περισσεύουν και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται.
Ο Χριστός μεταμορφώνεται μπροστά μας όχι για να μας εκπλήξει ευχάριστα για κάποιες στιγμές, αλλά για να μας κάνει κοινωνούς της δικής Του δόξας, της δικής Του διακονίας και της δικής Του δύναμης καθώς μας καλεί να επιλέξουμε και να απολαύσουμε μια νέα μεταμορφωμένη ζωή… Ακόμα και μέσα στις ώρες της κρίσης…

 Κάντε κλικ στο παρακάτω για να ακοπυσετε το μήνυμα:

 120603_Rwmaios_Fwths_H_empeiria_ths_metamorfwshs.mp3    


Comments are closed.